gratis LIVE webinar

Maak kennis met mindfulness

Hosted by
Reducept
January 20th | 19:30 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

logo

De hele dag vragen dingen jouw aandacht. Door al die prikkels kan het moeilijk zijn om tot rust te komen of je aandacht ergens bij te houden. Herkenbaar? Doe dan mee aan dit webinar dat Louis Zantema van Reducept samen met de "Samen fitter" gemeenschap uit De Friesland organiseert.


In dit webinar ontdek je waaróm onze hersenen het zo lastig vinden om zich te wapenen tegen al die prikkels. En je leert hoe je jouw brein kunt trainen, zodat je (weer) gemakkelijker tot rust komt en ontspant.




Leer met Louis Zantema

Leer je hoe aandacht werkt

Aandacht is een cognitief vermogen om relevante stimuli te kiezen en je erop te concentreren. Ontdek je waarom onze hersenen het zo lastig vinden om rust en focus te vinden.

Hoe kun je mindfulness in het dagelijks leven toepassen?

Het beoefenen van mindfulness kan je helpen om het dagelijks leven aan te kunnen en moeilijke momenten te verwerken. Leer hoe je dagelijks mindful mediteren kunt beoefenen.

Hoe weet ik of mindfulness iets voor mij is?

Hoewel iedereen het kan proberen, is mindful zijn niet altijd even gemakkelijk. Het kan oefening vergen, en is misschien niet voor iedereen geschikt. Ontdek of mindfulness iets voor jou is.

Welke mindfulness oefeningen kunnen je trainen?

Mindfulness meditatie kan ongemak verlichten door de manier waarop we er aandacht aan schenken. Doe een levende oefening om mindfulness te begrijpen.

about

Over Louis Zantema

Louis Zantema is een expert op het gebied van psychologie en pijn. Hij vindt dat iedereen

een leven verdient waarin niet de pijn overheerst. Hij heeft eerder samengewerkt met toonaangevende klinieken en is door het Koninklijk Huis en de Verenigde Naties onderscheiden voor de ontwikkeling van een nieuwe therapie voor pijnverlichting.


Louis is ondernemer en oprichter van Reducept en vader van drie. Zijn kennis en ervaring als mens en professional is gebundeld in dit praktische boek voor mensen met langdurige pijnklachten. Louis heeft een Master in Klinische Psychologie van de Rijksuniversiteit Groningen en is begonnen als GZ-psycholoog werkzaam.


Meer over Louis Zantema

January
20
Thursday
January 20th
19:30 CET